header img

Polední menu

30.11.2020

  • Polévka – rajčatová
  • Hovězí flank steak s fazolemi na slanině a česneku, pepřová omáčka 205,-
  • Noky bolognese“ s hovězím ragú a kořenovou zeleninou v tomatové omáčce s rukolou a sýrem Gran Moravia 185,-
  • Salát – variace salátových listů s uzeným lososem a koprovou omáčkou 159,-
  • Scamorza – grilovaná uzená mozzarella s aioli dresinkem a steakovými hranolky 179,-
  • Denní nabídka – Steak z tuňáka se salátkem s wakame řasou 395,-
  • Dezert – jablečné taštičky se skořicí a Crème fraîche 55,-

1.12.2020

  • Polévka – šafránová minestrone
  • Filet z lososa se zeleninou na másle a gratinovanými brambory 209,-
  • Houbové rizoto s filírovanou vepřovou panenkou, lanýžovým olejem, rukolou a sýrem Gran Moravia 189,-
  • Salát Madona – grilovaná středomořská zelenina s rozpečeným kozím sýrem 159,-
  • Tortilla – plněná / krůtím masem, ledovým salátem, cibulí, čedarem, rajčetem a paprikovou majonézou s česnekem / 185,-
  • Denní nabídka – Steak z tuňáka se salátkem s wakame řasou 395,-
  • Dezert – bude dopsán 55,-

2.12.2020

  • Polévka – uzený vývar se zeleninou, masem a kroupami
  • Kachní prso sous-vide podávané se šťouchaným bramborem, pomerančový demi-glace 189,-
  • Špagety aglio olio e peperoncino s krevetami, cuketou, rukolou a sýrem Gran Moravia 189,-
  • Salát „Caesar“ – trhané listy římského salátu s dresinkem z ančoviček a hrubozrnné hořčice, krutóny, kuřecí maso a sýr Gran Moravia 155,-
  • Vepřová žebra marinovaná v BBQ omáčce s chilli a podávaná se salátkem a pita chlebem 185,-
  • Denní nabídka – Steak z tuňáka se salátkem s wakame řasou 395,-
  • Dezert – bude dopsán 55,-