header img

Menu

Předkrmy

Rozpečený kozí sýr s lesním medem podávaný na grilované středomořské zelenině 179,-

Caprese s avokádem – plátky rajčat, mozzarelly, avokáda s bazalkovým pestem a balsamicovou redukcí 165,-

,,Antipasti Misti“– variace sýrů a uzenin, sušená rajčata, olivy 215,-

Hovězí tataráček po italsku se sušenými rajčaty, kapary, šalotkou a sýrem Gran Moravia 195,-

„Carpaccio“ tenké plátky z hovězího válečku s kapary, cherry rajčaty, rukolou, olivami, bazalkovým olejem a hoblinami sýru Gran Moravia 195,-

Grilované tygří krevety s česnekem, chilli, vínem, petrželí a salátkem z trhaných listů 205,-

Hovězí tataráček po italsku

Polévky

Šafránová minestrone se sýrem Gran Moravia 79,-

Saláty

„Caesar“ trhané listy římského salátu s dresinkem z ančoviček a hrubozrnné hořčice, krutóny, kuřecí maso a sýr Gran Moravia / s krevetami 195,- / 205,-

„Miláno“ variace salátových listů s pikantním hořčičným dresinkem, cherry rajčaty, gorgonzolou a hovězím flank steakem 199,-

Salát s restovanými krevetami, kalamáry a slávkami na česneku a chilli / variace listových salátů, cherry rajčata, wakame řasa, olivy, limetkový vinaigrette / 205,-

Variace salátových listů s prosciuttem, olivami, sušenými rajčaty, hoblinkami sýru Gran Moravia a vinaigrette 189,-

Variace salátových listů s čerstvou zeleninou a grilovaným hermelínem v anglické slanině 185,-

Malý rukolový salát s hoblinkami sýra Gran Moravia a vinaigrette 99,-

Těstoviny

Špagety aglio olio e peperoncino s rukolou a sýrem Gran Moravia / flank steak / krevety 175,-/205,-/205,-

Špagety s plody moře / slávky, kalamáry, krevety / s česnekem, chilli, cuketou, cherry rajčaty a rukolou 215,-

,,Casarecce“ s restovanými kousky lososa, cherry rajčaty, baby špenátem a citrónovou omáčkou se smetanou 205,-

„Casarecce“ s kuřecím masem, sušenými rajčaty, parmazánovou omáčkou, rukolou a sýrem Gran Moravia 195,-

„Lasagne bolognese“ zapečené s hovězím ragú a kořenovou zeleninou v tomatové omáčce s rukolou a sýrem Gran Moravia 195,-

Bramborové noky s vepřovou panenkou, červenou cibulí, hrubozrnnou hořčicí, smetanou, rukolou a sýrem Gran Moravia 195,-

Rizoto
Rizoto z lesních hříbků a vepřové panenky s lanýžovým olejem, rukolou a sýrem Gran Moravia 215,-

Středomořské rizoto s plody moře / krevety, kalamáry, slávky / s petrželí a cherry rajčaty 235,-

Maso

Kachní prso ,,sous vide“ podávané s restovanými bramborovými noky, cibulovým čatní a rozmarýnovým demi-glace 299,-

Filírovaná vepřová panenka s chorizem, cuketou a šťouchanými bramborami 289,-

Grilovaná vepřová krkovice na česneku a rozmarýnu s omáčkou z hrubozrnné hořčice a fazolkami na slanině 265,-

Hovězí flank steak se středomořskou zeleninou a pečenými plátky brambor, lanýžový demi glace 345,-

Ryby

Steak z lososa podávaný s pečenými bramborovými lupínky, cuketou, cherry rajčaty a olivami 365,-


Steak z tuňáka s variací listových salátů s wakame řasou a cherry rajčaty 425,-

„Cacciucco“ tradiční rybí pokrm se slávkami, krevetami, kalamáry, kouskem lososa, cherry rajčaty a čerstvou petrželí 325,-

Dezerty

Kokosová panna cotta s malinami 89,-

Čokoládový fondán s ovocem a vanilkovou zmrzlinou 115,-

Créme brulée – smetanový krém s karamelovou krustou 95,-

Citronový cheesecake s lesním ovocem 105,-

Domácí tiramisu z mascarpone 105,-

Vanilková zmrzlina 1 kopeček 30,-

Sorbet – dle denní nabídky 1 kopeček 35,-

Čokoládový fondán s ovocem a vanilkovou zmrzlinou

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *