header img

Polední menu

15.12.2020

  • Polévka – frankfurtská s párkem
  • Filírovaná vepřová panenka s bramborovými lupínky a omáčkou z lišek 199,-
  • Casarecce – domácí těstoviny s kuřecím masem, sušenými rajčaty, špenátem, rajčatovou omáčkou , rukolou a sýrem Gran Moravia 185,-
  • Salát – variace salátových listů s rozpečenou scamorzou v tyroslkém špeku, pažitkový dip 159,-
  • Zapečené noky s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 179,-
  • Denní nabídka – pečený mořský vlk v celku, podávaný s bramborami grenaille a salátem s wakame řasou 315,-
  • Dezert – cheesecake s lesním ovocem 55,-
  • Limonády – pampeliška s lípou a medem / brusinková 0,5l 65,-

16.12.2020

  • Polévka – česnekový krém
  • Filet z candáta podávaný se salátem s baby špenátem, cherry rajčaty a hlívou ústřičnou 209,-
  • Mafaldine – těstoviny s kančím ragú, rukolou a sýrem Gran Moravia 189,-
  • Salát – variace salátových listů s filírovaným kachním prsem, pomerančem, chia semínky a vinaigrette 159,-
  • Pastýřský koláč – hovězí ragú s hráškem a zapečenou bramborovou kaší 189,-
  • Denní nabídka – pečený mořský vlk v celku, podávaný s bramborami grenaille a salátem s wakame řasou 315,-
  • Dezert – flambovaný banán se šlehačkou 55,-

17.12.2020

  • Polévka – kulajda
  • Králičí stehno na kořenové zelenině, podávané se šťouchanými bramborami s pečeným česnekem 205,-
  • Špagety „Carbonara“ – domácí těstoviny s pancettou, žloutkem, smetanou, mletým pepřem a pecorinem 179,-
  • Salát – variace salátových listů s hovězím sušeným masem ,,Sarawak“, bazalkové pesto 159,-
  • Tortilla – plněná krůtím masem sous-vide, čedarem, ledovým salátem, rajčaty, cibulí a pikantní zauzenou majonézou 189,-
  • Denní nabídka – steak z lososa, podávaný s bramborovými lupínky a salátem s wakame řasou 335,-
  • Dezert – flambovaný banán se šlehačkou 55,-