header img

Menu

Předkrmy

Rozpečený kozí sýr s lesním medem podávaný na grilované středomořské zelenině 195,-

Caprese s avokádem – plátky rajčat, mozzarelly, avokáda s bazalkovým pestem a balsamicovou redukcí 180,-

,,Antipasti Misti“– variace sýrů a uzenin, sušená rajčata, olivy 215,-

Hovězí tataráček po italsku se sušenými rajčaty, kapary, šalotkou a sýrem Gran Moravia 205,-

„Carpaccio“ tenké plátky z hovězího válečku s kapary, cherry rajčaty, rukolou, olivami, bazalkovým olejem a hoblinami sýru Gran Moravia 205,-

Grilované tygří krevety s česnekem, chilli, vínem, petrželí a salátkem z trhaných listů 210,-

Polévky

Šafránová minestrone se sýrem Gran Moravia 85,-

Saláty

„Caesar“ trhané listy římského salátu s dresinkem z ančoviček a hrubozrnné hořčice, krutóny, kuřecí maso a sýr Gran Moravia / s krevetami 205,- / 215,-

„Miláno“ variace salátových listů s pikantním hořčičným dresinkem, cherry rajčaty, gorgonzolou a hovězím flank steakem 209,-

Salát s restovanými krevetami, kalamáry a slávkami na česneku a chilli / variace listových salátů, cherry rajčata, wakame řasa, olivy, limetkový vinaigrette / 205,-

Variace salátových listů s prosciuttem, olivami, sušenými rajčaty, hoblinkami sýru Gran Moravia a vinaigrette 199,-

Variace salátových listů s čerstvou zeleninou a grilovaným hermelínem v anglické slanině 195,-

Malý rukolový salát s hoblinkami sýra Gran Moravia a vinaigrette 99,-

Těstoviny

Špagety aglio olio e peperoncino s rukolou a sýrem Gran Moravia / flank steak / krevety 175,-/210,-/220,-

Špagety s plody moře / slávky, kalamáry, krevety / s česnekem, chilli, cuketou, cherry rajčaty a rukolou 235,-

,,Casarecce“ s restovanými kousky lososa, cherry rajčaty, baby špenátem a citrónovou omáčkou se smetanou 215,-

„Casarecce“ s kuřecím masem, sušenými rajčaty, parmazánovou omáčkou, rukolou a sýrem Gran Moravia 205,-

„Lasagne bolognese“ zapečené s hovězím ragú a kořenovou zeleninou v tomatové omáčce s rukolou a sýrem Gran Moravia 215,-

Bramborové noky s vepřovou panenkou, červenou cibulí, hrubozrnnou hořčicí, smetanou, rukolou a sýrem Gran Moravia 210,-

Rizoto
Rizoto z lesních hříbků a vepřové panenky s lanýžovým olejem, rukolou a sýrem Gran Moravia 235,-

Středomořské rizoto s plody moře / krevety, kalamáry, slávky / s petrželí a cherry rajčaty 255,-

Maso

Kachní prso ,,sous vide“ podávané s restovanými bramborovými noky, cibulovým čatní a rozmarýnovým demi-glace 310,-

Filírovaná vepřová panenka s chorizem, cuketou a šťouchanými bramborami 299,-

Grilovaná vepřová krkovice na česneku a rozmarýnu s omáčkou z hrubozrnné hořčice a fazolkami na slanině 275,-

Hovězí flank steak se středomořskou zeleninou a pečenými plátky brambor, lanýžový demi glace 355,-

Ryby

Steak z lososa podávaný s pečenými bramborovými lupínky, cuketou, cherry rajčaty a olivami 385,-


Steak z tuňáka s variací listových salátů s wakame řasou a cherry rajčaty 465,-

„Cacciucco“ tradiční rybí pokrm se slávkami, krevetami, kalamáry, kouskem lososa, cherry rajčaty a čerstvou petrželí 355,-

Dezerty

Kokosová panna cotta s malinami 95,-

Čokoládový fondán s ovocem a vanilkovou zmrzlinou 125,-

Créme brulée – smetanový krém s karamelovou krustou 105,-

Citronový cheesecake s lesním ovocem 115,-

Domácí tiramisu z mascarpone 115,-

Vanilková zmrzlina 1 kopeček 35,-

Sorbet – dle denní nabídky 1 kopeček 35,-

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *