header img

Menu

Předkrmy

Rozpečený kozí sýr s lesním medem podávaný na grilované středomořské zelenině 159,-

Caprese s avokádem – plátky rajčat, mozzarelly, avokáda s bazalkovým pestem a balsamicovou redukcí 149,-

,,Antipasti Misti“– variace sýrů a uzenin, sušená rajčata, olivy 199,-

Hovězí tataráček po italsku se sušenými rajčaty, kapary, šalotkou a sýrem Gran Moravia 175,-

„Carpaccio“ tenké plátky z hovězího válečku s kapary, cherry rajčaty, rukolou, olivami, bazalkovým olejem a hoblinami sýru Gran Moravia 175,-

Grilované tygří krevety s česnekem, chilli, vínem, petrželí a salátkem z trhaných listů 185,-

Hovězí tataráček po italsku

Polévky

Šafránová minestrone se sýrem Gran Moravia 65,-

Saláty

„Caesar“ trhané listy římského salátu s dresinkem z ančoviček a hrubozrnné hořčice, krutóny, kuřecí maso a sýr Gran Moravia / s krevetami 175,- / 185,-

„Miláno“ variace salátových listů s pikantním hořčičným dresinkem, cherry rajčaty, gorgonzolou a hovězím flank steakem 185,-

Variace salátových listů s prosciuttem, olivami, sušenými rajčaty, hoblinkami sýru Gran Moravia a vinaigrette 175,-

Variace salátových listů s čerstvou zeleninou a grilovaným hermelínem v anglické slanině 175,-

Malý rukolový salát s hoblinkami sýra Gran Moravia a vinaigrette 89,-

Těstoviny

Špagety aglio olio e peperoncino s rukolou a sýrem Gran Moravia / flank steak / krevety 155,-/185,-/185,-

Špagety s plody moře / slávky, kalamáry, krevety / s česnekem, chilli, cuketou, cherry rajčaty a rukolou 189,-

„Carbonara“ špagety s italskou slaninou Guanciale, žloutkem, smetanou, mletým pepřem a sýrem Gran Moravia 179,-

„Casarecce“ s kuřecím masem, sušenými rajčaty, parmazánovou omáčkou, rukolou a sýrem Gran Moravia 179,-

„Lasagne bolognese“ zapečené s hovězím ragú a kořenovou zeleninou v tomatové omáčce s rukolou a sýrem Gran Moravia 179,-

Bramborové noky s vepřovou panenkou, červenou cibulí, hrubozrnnou hořčicí, smetanou, rukolou a sýrem Gran Moravia 179,-

Rizoto
Rizoto z lesních hříbků a vepřové panenky s lanýžovým olejem, rukolou a sýrem Gran Moravia 199,-

Maso

Kachní prso ,,sous vide“ podávané s restovanými bramborovými noky, cibulovým čatní a rozmarýnovým demi-glace 279,-

Filírovaná vepřová panenka s chorizem, cuketou a šťouchanými bramborami 265,-

Grilovaná vepřová krkovice na česneku a rozmarýnu s omáčkou z hrubozrnné hořčice a fazolkami na slanině 239,-

Hovězí flank steak se středomořskou zeleninou a pečenými plátky brambor, lanýžový demi glace 325,-

Ryby

Steak z lososa podávaný s pečenými bramborovými lupínky, cuketou, cherry rajčaty a olivami 335,-


Steak z tuňáka s variací listových salátů s wakame řasou a cherry rajčaty 395,-

„Cacciucco“ tradiční rybí pokrm se slávkami, krevetami, kalamáry, kouskem lososa, cherry rajčaty a čerstvou petrželí 295,-

Dezerty

Kokosová panna cotta s malinami 75,-

Čokoládový fondán s ovocem a vanilkovou zmrzlinou 95,-

Créme brulée – smetanový krém s karamelovou krustou 79,-

Citronový cheesecake s lesním ovocem 85,-

Čokoládová pěna s malinami, BEBE sušenkami a créme fraiche 89,-

Domácí tiramisu z mascarpone 85,-

Vanilková zmrzlina 1 kopeček 25,-

Čokoládový fondán s ovocem a vanilkovou zmrzlinou

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *